Wees je super zelf

Doe wat je altijd al hebt willen doen, volg je passies en je dromen. Ga dingen doen die je eigenlijk heel graag wilt doen. Ga die grote reis maken. Maak een carrière-switch.  Vergroot je comfortabele wereldje en probeer iets nieuws. Voel je superieur en maak jezelf belangrijk. Je avontuur begint wanneer jij het laat beginnen! Je leeft maar één keer dit leven.

(gedicht van Sukha)

 

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen!

Ik ben 34 en op zoek naar mijn missie, een richting in mijn leven voor zelfontwikkeling. Ik volg David en Arjan van 365 dagen gelukkig, de dames Mabel en Crystal van HTBABW en tips en video’s van anderen coaches. Ik lees boeken over zelfontwikkeling en het starten van een webshop. Ik wil minder met mijn hoofd en meer met mijn gevoel beslissingen gaan nemen en daarbij met twee voeten op de grond blijven staan. Ik schrijf blogs over hoe ik op zoek ben naar mijn girlpower en ik wil jou hierbij inspireren. Ik ontwikkel een sieradenlijn waarbij ik sieraden met betekenis maak. Zodat je jouw girlpower kan dragen. Laat zien wie je bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *