Het begint met een idee, een droom een plan wat je hebt. Maar al gauw laat je het idee varen. Gedachten die erover opkomen stop je weg. Nee joh, dat is toch niet mogelijk, niet voor mij weggelegd of niks voor mij eigenlijk,…toch? Maar diep van binnen blijft die droom zitten wachten. Tot een ander moment dat het weer op komt, hopend dat je ervoor open staat om het opnieuw een idee te laten zijn. Aan jou de keus of je het opnieuw wegstopt of er iets mee doet.

 

 

Je hebt dromen en verlangens nodig om verder te komen. Als je wilt groeien, meer wil bereiken, meer wil kunnen of hebben. Lang vond ik dit een ondankbare gedachte. Alsof ik dan niet tevreden was met wat ik al had. En of er überhaupt nog meer mogelijk was.

 

Ik geloof dat er meer mogelijk is, voor jou en voor mij. Het is niet ondankbaar om te geloven in mogelijkheden. Ik geniet vol van alles wat ik al heb bereikt, maar durf er ook voor uit te komen dat ik geloof dat er nog zoveel meer in zit. En dat wil ik eruit halen.

 

Als je terug kijkt op het afgelopen jaar, wat was dan het mooiste moment, of wat waren de mooiste momenten? En vooruit kijkend naar een sprankelend nieuw jaar, wat zou je willen dat er in dit jaar voor mooi moment komt? Al ben je nog zo tevreden, het is niet erg om jezelf meer te gunnen.  Het is geen hebzucht, je bent niet ondankbaar of verwend als je jezelf meer gunt. Zolang je dankbaar bent en bewust kan genieten. Een nog fijner leven nastreeft.

 

Je doelen en dromen visueel maken is heel krachtig. Je hebt in een overzicht duidelijk gemaakt waar het werkelijk om draait. Dat geeft heel veel focus en richting. Een visionboard maken is hiervoor heel geschikt. Je kunt dit zelf doen, thuis, op een vrij moment. Of je komt naar de workshop A PIECE OF PAPER die ik organiseer op 12 januari 2019. Om samen met anderen geïnspireerd en fris het nieuwe jaar in te gaan. Begin een nieuw jaar met de juiste focus op waar het werkelijk in je leven om gaat.

 

KLIK HIER voor meer info

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *