MINIMALISM IT IS
Een tijdje terug las ik dit boek “WEG ERMEE” van Dennis Storm. Het is in een paar uurtjes uitgelezen. Heel tof!
Ik vind het belangrijk om te delen omdat ook jij een verschil kan maken. Een verschil voor jezelf en voor de aarde. Door geen troep te kopen maar goede spullen. Duurzaam en van kwaliteit. Liever één paar mooie oorbellen van echt zilver of goud ipv vijf paar nep spul. Ja ik weet het, je vindt het misschien leuk om af te wisselen maar weet dat je dan de massaproductie in stand houdt. Je hebt een keuze om het anders te doen. Daarbij, als je gewoon een paar leuke accessoires hebt om uit te kiezen, heb je minder keuzestress en kost het je minder energie om te kiezen wat er nu het beste bij je outfit past. Ga gewoon voor een paar mooie dingen en gooi alle andere troep weg. Dat geeft je echt enorm veel lucht en vrijheid!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *