LET YOURSELF SHINE
Jezelf laten stralen gaat er niet over dat je op je mooist voor de dag komt. Het gaat erom dat je voor de dag komt zoals jij besluit om voor de dag te komen. Op een manier waarbij je goed voor jezelf zorgt, doet wat jij nodig hebt en wat je leuk vindt. En dat kan ook zijn dat je het een dagje rustiger aan doet. Juist in de gaten hebt dat je een stapje terug mag doen. Het is opladen en ruimte geven aan jezelf terwijl je in die positieve mindset blijft.

Het is weten wat jij belangrijk vindt. Eigenwaarde ontwikkelen voor jezelf en open staan voor groei. Het leven is geen vastomlijnd gestructureerd schema, hoe erg we dit ook nastreven. Zodra je dit los kan laten en leert te genieten wordt het zoveel beter. Het leven is in beweging en je bent het gelukkigst als je goed mee kan bewegen.
Ik beweeg mezelf nu richting het stoeltje in de zon 😎🌞
Wat kun jij vandaag doen, of laten om je dag nóg leuker te maken?

 

Straal!
Renske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *