WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS…
USE IT IN A NAME
Day 9 #marchmeetthemaker: Story Behind Name
🍋
In 2017 wilde ik een nieuwe naam voor mijn bedrijf. Iets leuks, pakkends en verfrissend en waar ik eventueel alle kanten mee op kon. Want ik was tot dan toe nogal veranderlijk met mijn bezigheden en ik wilde eens een naam kiezen die kon blijven. En iets Engels zodat veel mensen het snapte én uit konden spreken. Ik sta al ingeschreven bij de Kvk vanaf 2006. Ik heb veel creatieve uitspattingen gedaan, of zeg maar onderzoek in wat ik nou echt leuk vind om te blijven doen. Tot dan toe had ik: "Het steentje" toen ik mozaïeken woondeco maakte, "Bezemsteeltje" toen ik een webshop had met woondeco en geboortestoeltjes beschilderde. Dat veranderde al gauw in: "ByRenske" en bij het begin van mijn Edelsmid carrière in 2016: "Trendske sieraden"
🍋
Na lang zoeken en nadenken zag ik ergens Lemontwist staan. En ik dacht, yes dat is het! Ik schrijf het als één woord aan elkaar want ik wilde één naam. En het is wat eigenwijs, net als ik 😁
🍋
Ik kwam al vrij snel op de vrucht citroen, lemon. Ik hou van de kleur geel en de prikkelende sensatie die ik altijd meteen bovenin mijn kaken voel als ik aan een citroen denk. Ik vind het lekker ruiken, het is verfrissend en geeft extra smaak. Ik ben dol op de zon, de zomer én citroen ijs. 🍋
De twist past bij mij omdat ik dingen graag net even anders doe. Op mijn eigen wijze. En ik wil met mijn sieraden en coaching een positieve verfrissende twist aanbrengen in andermans of -vrouws 😉 leven. Ik ben er nog steeds heel blij mee!
.
Je hoeft geen naam te hebben om ergens mee te beginnen. Toch vond ik dat zelf altijd een belangrijk aspect. Zonder die naam had ik het gevoel dat ik het nergens aan op kon hangen. Het weerhield me er in ieder geval nooit van om de dingen die ik deed én de naam te veranderen. 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *