TRIANGLE POWER

Echt leven en genieten in volle aandacht. Dat is iets wat jezelf kunt creëren. Dat is creativiteit, jouw leven creëren.

De driehoek vorm is mijn lievelings. Het is een vorm die ik in mijn logo en ontwerpen veel gebruik. De driehoek staat voor vrouwelijke power én voor het vieren van het leven.

De vakantie weken waren voor mij een feest. Ik heb genoten van mijn liefies dichtbij me. En er zat één dag bij die ik koester. Ik citeer een stukje uit mijn notitieboekje:

Het leven is zo fucking mooi.

Als je… ervoor open staat, los kunt laten, genoeg erom kunt geven en genoeg niks kan schelen, geniet van kleins, groots en alles er tussenin. Als je inziet dat alles voor je kan werken, weet dat jij onderdeel bent van het grote geheel van alles om je heen. Weet dat je een verschil kunt maken en je licht en energie verspreid zoals alleen jij dat kunt.

Ik schreef dit nadat ik zo’n topdag had gehad, een pareltje tussen allerlei andere mooie dagen en me enorm verbonden voelde met de lieve mensen om me heen. Ik voelde me helemaal mezelf en ok en kon me helemaal geven. Ik uitte de Renske die ik ben en wil zijn.

Echt leven en genieten in volle aandacht. Dat is iets wat je zelf kunt creëren. Dat is creativiteit, jouw leven creëren.

Een uitdaging, angst of corona betekent dat je hier aanpassingen in moet doen. Elke verandering, berg of beer die op je pad komt, is een uitdaging om je creativiteit op je leven toe te passen. Hoe kun je het zo aanpassen, oplossen of veranderen zodat het bij jouw leven past én in wat de wereld van je vraagt.

Bedenk morgenvroeg als je opstaat, of al vanavond voordat je gaat slapen: Hoe wil ik (morgen) vanavond in bed stappen, hoe wil ik me aan het eind voelen over deze dag die ik (morgen) ga beleven?

Bij elke stap die je zet, ben je er zelf bij, jij zet ‘m. Jij bepaalt!

Feed your triangle power!

Renske paintback

Ik ben Renske de Haas van Lemontwist. Mijn creatieve uiting heeft vele vormen gehad en de laatste paar jaren komt dit tot uiting in de vorm van sieraden. Creativiteit is zeg maar mijn ding en ik vind het super interessant hoe dit werkt. Het is mijn missie om jou te leren hoe jij creatiever kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *