Hey hey hoe is het?

Geniet je ook zo van de sneeuw, de mooie witte landschappen die je nu buiten ziet? Lekker warm binnen bij de kachel genieten van een warme chocomel…of koffie ;).  Het winterse weer en de donkere dagen… Het zorgt ervoor dat je het gezellig maakt binnen. Hoewel ik echt een zonaanbidder ben, kan ik ook enorm genieten van een donkere dag. Die donkere dagen horen er ook bij.

Heeft het weer invloed op jouw humeur?

Je wordt vrolijk als de zon schijnt. En een donkere dag waarbij het de hele dag regent maakt je chagrijnig. Maar weet je, je kunt je ook niet 365 dagen goed voelen. En je elke dag de hele tijd goed voelen. Dat hoeft ook niet. Het zou ook niet goed voor je zijn.

 

Het einde van het jaar nadert en dat voelt toch altijd een beetje apart. Er eindigt iets, een heel jaar. En er is een nieuw begin. Soms kun je dan het gevoel hebben dat je dit jaar nog van alles moet doen. Terwijl volgende jaar alweer heel snel is en het ook niet nodig is om iets nog dit jaar te doen. Toch heb ik dat gevoel ook wel een beetje en kan ik het goed begrijpen. Heb jij iets dat je dit jaar nog heel graag wilt doen?

 

Ben je weleens onzeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *