a piece of jewellery

Lemontwist sieraden – veelbelovende sieraden

Zilveren sieraden met een unieke boodschap. Elk uniek sieraad heeft een speciale betekenis die kan bijdragen aan een mooier leven. Om jou te raken, inspireren, uitdagen om nog meer uit het leven te halen, te genieten van wat je al hebt en/of jezelf te ontwikkelen. De ontwerpen hebben veelal abstracte en geometrische vormen. Onderwerpen hierin zijn: adventure,  celebrate life, happy, powerful, around the moon, simplicity.
Een lemontwist sieraad is een sieraad met een belofte. Een belofte aan jezelf om dat ene iets wat je zo leuk vind aan jezelf meer te laten zien. Datgene wat jouw jou maakt. Om die grote unieke waarde die je in je draagt ook naar buiten te dragen. Verpakt in een stuk zilver.

a piece of you in a piece of jewellery

Om die speciale herinnering voor altijd te koesteren. Dat ene moment, dat ene gevoel. Zoiets is niet in een stukje zilver te verpakken, dat zit binnenin jou, als een borrelende energie die je zo af en toe eens mag losschudden.

Elk sieraad bevat een belofte, een waarde, een uitdaging en/of een inspiratie voor jou om het leven te leven wat je het liefste leeft. Om te geven wat je wilt geven en te genieten en ontvangen van wat je wordt gegeven. Om te zijn wie je wilt zijn. Geen enkele stem van binnen of van erbuiten je ergens van te laten weerhouden. Maar dat te gaan doen waar je voor staat.

jij bent jij
en jij alleen

Elk sieraad heeft een eigen unieke boodschap voor jou. Je leest het zoals jij het op dit moment nodig hebt. Het vertelt je wie je bent, wat je wilt, wat je leuk vind en vooral wat je belangrijk vind. Iets kleins kan groot worden door de betekenis die jij eraan geeft. Laat je leven niet klein zijn, maak het groots, maak er iets geweldigs van en leef je favoriete leven!