Kom in beweging

Creatieve coaching helpt jou in beweging. Door te schilderen, kleien, knutselen, tekenen of andere creatieve activiteit kom je los. Je bent bezig met je handen en maakt je hoofd leeg.

Creatieve
Coaching

voor als je even vastzit.

Waarom Creatieve Coaching?

Als je creatief bezig bent, ben je lichamelijk bezig en dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt. In je hoofd zitten gedachten die je druk opleggen of stress geven. Doordat je met je handen bezig bent, ga je uit je hoofd en kom je tot ontspanning en meer in je lijf. Verder is het gewoon heel fijn om met materialen, vormen of kleuren bezig te zijn en via die materialen erachter te komen wat er bij je speelt. Door de materialen komt je onbewuste naar boven en dat geeft je inzichten op manieren waar je anders nooit achter was gekomen, of alleen door heel lang te praten 😉

Bij creatief zijn komen er veel obstakels op je pad waar je in het dagelijks leven ook mee te maken hebt. Ben je bijvoorbeeld heel perfectionistisch, wil je het graag goed doen, dan zal het jou moeite kosten om iets lelijks te maken. Ben je bescheiden en sta je liever niet op de voorgrond, dan hou je het creatief gezien vast ook klein. Zo is iedereen weer anders en pakt het creatief gezien ook anders aan. Of je verrast jezelf en doet het op creatief vlak juist heel anders zodat je hiervan kunt leren. Bij Creatieve Coaching zijn er een veel werkvormen waar we mee aan de slag kunnen gaan. Hierdoor krijg je op een hele andere manier inzichten waar je mee verder kunt. Dat maakt het leuk en lekker anders.

Voor wie is Creatieve Coaching?

Creatieve coaching is voor jou als je je aangesproken voelt in deze tekst, als je graag creatief bezig bent maar er te weinig tijd voor hebt, of als je denkt dat creatieve coaching jou kan helpen met waar je ook maar mee zit. Als je zin hebt om eens op een andere manier naar oplossingen te zoeken ipv door lang te praten. Voor als je er klaar voor bent om je leven een positieve twist te geven. Voor als je gewoon weer wilt kunnen genieten.

We hebben allemaal wel eens een mindere dag of een dip voor een paar dagen of langer. Helemaal nu het najaar begint en de dagen korter en donkerder worden. Merk je dat je langer vastzit, of steeds opnieuw, zorg dan dat je hier weer uitkomt voordat het erger wordt! Leer jezelf op een creatieve manier beter kennen zodat je weer weet wat je nodig hebt.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding plannen we een kennisMAKING in. Deze duurt ongeveer 45 min. Ik zet je meteen aan de slag terwijl we het over je vraag hebben. Terwijl we elkaar leren  kennen, leg ik je mijn werkwijze uit. Als dit matcht, stellen we samen een plan op en maken we een vervolgafspraak.

De vervolgafspraak

Ik hou van een directe aanpak. Na een korte intoductie zul je vrij snel bezig zijn. We kiezen iets waar óf jij veel interesse in hebt, of waarvan ik denk dat het goed voor je zal zijn. Dat kan de ene keer boetseren met klei zijn en de andere keer kliederen met verf of weer een andere keer een brief schrijven. Ik volg hierbij intuïtief wat jou helpt om los te komen en gebruik creatieve werkvormen om je hierbij te coachen. 

Wat kost het?

€59,- per sessie van 60-75 min.

Wie ben ik als coach?

Ik ben Kunstenaar en Mental coach. Alle kennis van deze theorie en praktijk heb ik samengevoegd tot deze Creatieve Coaching. Ik weet wat het met je doet als je creatief bezig bent. Ik vind het ontzettend fijn om helemaal op te gaan in een fijne bezigheid zodat ik alles om me heen even vergeet. Het geeft me rust en energie. Als mental coach heb ik geleerd dat ik intuïtief aanvoel wat er speelt. Ik kan goed observeren en zie vaak wat jou kan helpen om verder te komen. Ik geef jou tijdens de coaching terug wat ik zie en dat geeft jou een heleboel inzichten!

Ik vind het leuk om het mooiste bij mensen naar boven halen. Bij creatief zijn leer je jezelf te uiten. Ik leer zelf nog elke dag bij hoe ik mezelf nog meer zou kunnen uiten. Dat is soms eng maar dat maakt wel dat ik mijn leukste leven kan leiden. En dat gun ik iedereen!

Ik ben niet creatief, is dit wel iets voor mij?

Ja zeker! We gaan geen kunstwerken maken, je neemt je werkjes niet mee naar huis, tenzij je dat wilt natuurlijk 😉 en je krijgt er al helemaal geen cijfer voor

Denk je dat Creatieve Coaching iets voor jou is of heb je een vraag?

info@lemontwist.nl
0641451473