Creative Mode On

Hét Creatieve Online Event voor en door creatieve leukerds die anderen graag aansteken met hun creatieve en té gekke maak talent. Kom in je Creatieve modus tijdens deze dag met toffe online workshops!

boost je creativiteit
.

creatieve tijd voor jezelf
en toch samen

veilig vanuit je eigen huis
.

nieuwe ideeën, inspiratie en creatieve input

Creative Pops

Zaterdag 18 juli 2020 > The Paper Edition

11:00 - 12:00

Lemontwist

Renske de Haas Lemontwist a

Renske de Haas ontwerpt en maakt en is op veel vlakken heel creatief. Ze heeft tot missie om anderen te helpen hun creativiteit meer in te zetten zodat iedereen gewoon gaat maken!

13:00 - 14:00

Studio Cooliejoelie

Karin Mol van Studio Coeliejoelie! Karin laat creativiteit, gezelligheid en plezier samen komen in de toffe workshops die ze geeft. Schuif gezellig aan bij haar Online workshoptafel op Texel!

14:30 - 15:30

Ilse van Vliet

De vrolijke Ilse is demonstratice bij Stampin ‘Up en vult elk vrij uurtje dat ze heeft op met kaarten maken en journaling! Haar passie is aanstekelijk en ze leer je graag hoe jij de mooiste creaties zelf maakt.

16:00 - 17:00

Bold Statements

Pieter Snijders is een heuse letterkunstenaar. Hij is designer, illustrator, handletterer and sign painter. Met zijn ontwerpen op maat maakt hij de wereld een stukje mooier.

Hét Online Event voor jou

 

Vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur zijn er toffe Online Workshops.

De button bij de workshop brengt je bij de Creatieve maker die de workshop aanbiedt. Hier vind je meer informatie over de workshop en hoe je mee kunt doen. De ticketverkoop verloopt via de Creatieve maker waar je de workshops volgt. Nadat je je ticket hebt gekocht, ontvang je een bevestiging van deelname.
Alle workshops worden Online gegeven via Zoom.

In de week vóór het Online Event ontvang je jouw materiaal voor de workshop. En je ontvangt een link in je mailbox om bij aanvang van de workshop live aanwezig te kunnen zijn.
De instructies om live aanwezig te zijn zullen hierin worden beschreven.

De ticketverkoop sluit op 12 juli 2020 om 0:00 uur.
Je mag natuurlijk meerdere workshop volgen, voor een vette creatieve boost!

Wil je meer info of heb je een vraag? Mail dan naar info@lemontwist.nl

workshops

Zaterdag 18 juli 2020 The Paper Edition

Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur zijn er toffe workshops.
Je vindt het overzicht van de workshops hieronder!
Klik op de workshop om door te linken naar de website van de Creatieve Maker.

11:00 - 12:00 uur
workshop Be Creative

be creative
Kom er in deze verrassende workshop achter hoe jij creatiever wordt in je leven. We gaan tijdens de workshop onderzoeken wat jou soms tegenhoudt in het creatief zijn en hoe je deze creatieve blokkade ombuigt! Je onderzoekt hoe creatief je bent, hoe je creatief denken stimuleert en je maakt een inspirerend kunstwerk.  Jij hebt alles in je om creatief te zijn!

13:00 - 14:00 uur
workshop Paper Portrait

Paperportrait met cirkel

Wil jij een originele profiel foto van jezelf? Ben je op zoek naar dat ene cadeau dat niemand anders heeft? Wil jij een uniek aandenken aan de muur?
Ontwerp en maak tijdens deze workshop je eigen ‘Paper portrait’ van jezelf, een vriend, familielid of van je ideale persoon. Tijdens de online workshop ‘Paper portrait’  leer je een portret opbouwen uit lagen papier. Met een heel klein beetje hulp kun je dit zelf maken!

14:30 - 15:30 uur
workshop Gezellige Kaart

kaart dank je wel
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een gezellige kaart. Met diverse materialen laat Ilse je zien hoe je deze kaart maakt. Je krijgt veel ideeën om zelf verder mee aan de slag te gaan.

16:00 - 17:00 uur
workshop Papercut Lettering

Ticket-Creative-Mode-On
Tijdens deze workshop leert Pieter je hoe je 3D letters tekent. Vervolgens leer je een speciale techniek, waarmee je jouw letter uit verschillende kleuren papier snijdt tot een puzzel die perfect in elkaar past. Je zult versteld staan van je eigen kunstwerk!

Stay tuned!

Social kanalen

Voeg je bij de creatieve community en blijf je creativiteit boosten door Creative Mode On te volgen op de socials!

Mailing List

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle toffe creatieve makers en hoor als eerste wanneer de tickets voor de volgende editie verkrijgbaar zijn!! >>