BE CREATIVE BE YOU

online creativiteits cursus

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS JE…

Creatiever wilt worden in je dagelijks leven

Meer rust en ruimte wilt ervaren

Meer tijd wilt besteden aan creatieve dingen

Als je denkt dat een creatiever leven je gelukkiger zal maken

Wilt leren wat de juiste mindset voor jou is om creatiever te zijn

Hoe je jezelf meer open kunt zetten om mooie ideeën te bedenken

Hoe je in het creatief zijn je eigen weg kunt volgen

creativiteitscursus

Word in 7 STAPPEN CREATIEVER, ervaar meer RUST & RUIMTE in je leven en ga POSITIEF op weg!

word CREATIEVER

Online creativiteitscursus waarbij je in BEWEGING komt, op AVONTUUR gaat
en je NIEUWSGIERIGHEID leert volgen.

€129,-

CREATE A CREATIVE & HAPPY LIFE

DE ONLINE CURSUS START WANNEER JIJ DAT WILT!

Ik ben Renske de Haas. Vrouw, moeder en dromer. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en altijd positief op zoek naar uitdagingen. Ennn natuurlijk, heel creatief.

Ik heb heel veel creatieve uitspattingen gehad. En deed veel pogingen om mijn creativiteit om te zetten in succes. Ik dacht dat ik daar mijn voldoening uit zou halen. In het verkopen van mijn gemaakte dingen. En hoewel het ene project meer succes opleverde en het andere niet, het leverde me iets veel belangrijkers op: energie, geluk, plezier. Mijn hoofd zit niet stil en ik ook niet. Kan ik niet. Ik moet maken. En ja natuurlijk is het fijn als je met dat wat je erg leuk vindt om te doen ook iets verdiend, maar het moet vooral gaan om het maken. Té lang heb ik de uitkomsten van dat succes gekoppeld aan dat succesgevoel. 

Jij bepaald waarom je maakt. Het zit in je. Je ontkomt er gewoonweg niet aan. Hoe het er uitkomt, het komt eruit en het maakt niet uit op wat voor manier. En het maakt al helemaal niet uit wat de rest van de wereld ervan vindt. Waar het om gaat is dat jij er plezier aan beleeft. 

Jij bent creativiteit, van top tot teen en de schatten zitten in jou verborgen. Met een beetje magie en liefde gaat het je lukken om je creatieve leven een boost te geven. Ga je mee op ontdekkingsreis? Stop je nieuwsgierigheid in je koffer, je angst en onzekerheid ook want daar ontkom je niet aan en ga mee op avontuur!

Heb je vragen? Stuur je vraag naar info@lemontwist.nl