YOUR FAMILY YOUR JEWEL

family dots, jouw trots

Draag je trots...

Je gezin is waar je trots op bent. Deze sieraden zijn speciaal ontworpen om de trots voor je gezin te kunnen laten zien en dragen. Elk bolletje van het sieraad staat symbool voor iemand van je gezin. Ben jij met 3,4 of 5 thuis en wordt dit het aantal dots? Of kies je om alleen je kinderen erin te laten zien.
Jouw familie, jouw trots.

Bekijk alle FAMILY DOTS sieraden

...en steun een kind

Bij elke aankoop van een Family Dots sieraad gaat 15% van het bedrag naar DREAM4KIDS. Dit goede doel helpt kinderen die een trauma hebben meegemaakt op jonge leeftijd. Door hun droom uit te laten komen kunnen zij zich (weer) kind voelen. Ze voelen zich waardevol. Gun jezelf een mooi sieraad en een kind een mooie droomdag!

Lees onderaan meer over DREAM4KIDS

over mij

familydot uss

Ik ben Renske de Haas en dit is mijn gezin. Ik ben een ondernemende vrouw vol ideeën, vrouw van een lieve man en zoals je ziet trotse moeder van drie jongens, 

Ik heb zelf het een en ander meegemaakt in mijn jeugd. Mijn vader werd meerdere keren ziek toen ik jong was en toen ik 12 jaar was overleed hij aan een herseninfarct. Ik weet uit ervaring wat een impact een heftige gebeurtenis in je jeugd kan hebben op de rest van je leven. Toen ik jong was, waren de voorzieningen niet zoals ze tegenwoordig zijn. Wij kregen als gezin en als kinderen in het gezin niet veel hulp uit te maatschappij. Hoe mooi is het dat dit nu zoveel anders is. En dat er naast maatschappelijke hulp ook goede doelen zijn die iets doen voor kinderen die op jonge leeftijd al iets heftigs mee moeten maken.

Daarom wil ik 15% van het bedrag van een Family dots sieraad doneren aan een goed doel. Ik heb DREAM4KIDS gekozen omdat zij zich inzetten voor kinderen die iets meemaken in het gezin of meegemaakt hebben. Zij geven een kind een onvergetelijke droomdag. Daardoor voelt een kind zich waardevol en krijgt het weer vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen.

"Mijn grootste doel als moeder is om mijn kinderen te laten inzien dat er heel veel moois in het leven is.
Dat zij mooi zijn, tot alles in staat zijn en dat ze het waard zijn om hier van te genieten.
Elk kind mag zich waardevol voelen.
Daarom heb ik dit sieraad ontworpen waarmee je je trots als moeder kan laten zien voor je gezin.
Tegelijkertijd steun je er een ander gezin én kind mee."
Renske
Trotse moeder
familydots foto 2
familydots foto 1
familydots foto 3

Gun jezelf een mooi sieraad en een kind een mooie droomdag!

Bij elke aankoop van een Family Dots sieraad gaat
15% van het bedrag naar DREAM4KIDS.

DE DROOMDAGEN VAN STICHTING DREAM4KIDS

DREAM4KIDS organiseert sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen
te geloven.

 www.dream4kids.nl

dream4kids1