Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Sonja uit Zuilichem schreef op 13 december 2018 om 09:58:
Ik zag hele mooie oorbellen bij je stand tijdens een braderie, maar ik draag nooit zilver, en daarom maakte je ze voor mij van messing: ze zijn supermooi en ik ben er heel blij mee! Dankjewel, ook voor de mailtjes en foto's die je stuurde om me op de hoogte te houden van het resultaat!
Cindy uit Bocholtz schreef op 1 december 2018 om 20:06:
Super blij met mijn oorbellen!
Simone schreef op 19 oktober 2018 om 10:03:
Al eerder mooie sieraden van Lemontwist besteld. Deze keer een speciaal verzoek voor twee ringen op maat. Ik vind het heel fijn dat Renske met me mee dacht en open staat voor alle ideeën. Erg tevreden met de snelle service en het elegante resultaat! Het ontvangen is al een cadeau met zelfgemaakte envelop, handgeschreven boodschap en lief kaartje. Helemaal super!
Angelique schreef op 13 augustus 2018 om 20:35:
Ik heb mijn dochter een mooi kado mee kunnen geven op haar wereld reis. Ze was erg blij met de ketting explore. Wat voor haar een mooi herinnering aan thuis is , en op haar ontdekkingsreis rond de wereld. Ook blij dat het verzenden van de ketting mooi op tijd gelukt is. Dank voor je snelle reageren en verzenden!
Marleen uit Gorinchem schreef op 30 juni 2018 om 11:24:
Op de Swan Market heb ik een ring op maat besteld bij Renske, Binnen een week in huis! Superservice!
Anneloes uit Middelburg schreef op 28 juni 2018 om 20:43:
Hoi Renske, Vandaag is mijn ring binnen gekomen. Wat is ie mooi en zo fijn dat hij een maat groter gemaakt kon worden! En ook een kaartje met een persoonlijke tekst. Dank je wel!!
Petra uit Heerlen schreef op 20 maart 2018 om 12:41:
Powerful Ketting vandaag ontvangen ! Leuk verpakt, echt een cadeautje ! Lengte van de ketting en de grootte van het hangertje zijn SUPER.. Ketting is niet te lang en het hangertje is subtiel, PERFECTE afmetingen ! Ik ben blij en ga hem met trots dragen 🙂 Groetjes Petra..
Liesje uit Tilburg schreef op 19 juli 2017 om 19:25:
Wauw, Renske, wauw! De adventure oorbellen zijn in het echt nóg veel leuker dan ze op de foto al waren. Ze zitten heerlijk. Super stevig en tegelijk super licht. Maar ook alles eromheen... Je service, je stationary, het persoonlijke kaartje, je awesome gestikte envelop... Heel leuk! Het voelde echt als een cadeautje voor mezelf uitpakken. Heerlijk.
Jetske uit Den Bosch schreef op 12 juli 2017 om 09:54:
Hoi Renske, Wauw wat ontzettend mooie hangers heb je gemaakt! Voor het slagen wilde ik graag voor 2 waardevolle dames die veel betekenen voor mijn gezin iets toepasselijks. Het avontuur! Ze staan immers op een kruispunt in hun leven. Heel mooi en toepasselijk kado bij Renske gekocht! Ze waren er heel blij mee en dragen het met trots. De nieuwe generatie houdt van persoonlijk, vakmanschap, intiem en subtiel. Dank Renske! x
Gerja uit Gameren schreef op 11 juli 2017 om 14:22:
Na lange tijd geen oorbellen gedragen te hebben, bij renske een paar staafjes gekocht. In gedaan en nooit meer uit! Onlangs heb ik er nog een paar bij gekocht, kan ik die mooie producten die Renske maakt leuk afwisselen...
Simone uit Amsterdam schreef op 16 februari 2017 om 09:38:
Met de oorbellen in een driehoekje was ik al erg blij. Renske heeft me nog blijer weten te maken met het laten slagen van een lastige opdracht. Een bloempje in gegoten giethars in een nieuwe zilveren ring smeden. Het resultaat is supermooi geworden zodat ik het jarenlang kan dragen. Superbedankt!
Natalia schreef op 19 januari 2017 om 16:14:
Bracelets are much more beautiful than I expected. Just gorgeous! Very good contact with seller. Everything super fast and very very positive. More than 100% satisfaction. Wish you many succeses.
Annie uit Bodegraven schreef op 19 december 2016 om 16:21:
Het pakketje is goed aangekomen ,wat een mooie oorbellen zeg, SUPER mooi gemaakt. En erg bedankt voor het presentje, echt met zorg gemaakt.
Marieke uit Breda schreef op 19 december 2016 om 00:28:
Hoi Renske Trendske! Keigave sieraden maak je. Ik wens je heel veel succes met je bedrijf en het volgen van je hart! Xo Marieke Blokland
Renske Haas schreef op 1 december 2016 om 09:27:
Welkom op mijn website, ik hoor graag van je!