LAAT JEZELF STRALEN

online DIY cursus

DIT WIL JE NIET (MEER):

Je twijfelt veel en maakt daardoor geen duidelijke keuzes. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je leuk vindt en daarom doe je maar gewoon wat je nu al doet. Je voelt je vaak onrustig en hebt het gevoel dat je iets mist. Daardoor kun je nooit echt goed genieten van leuke dingen.

DIT WIL JE WEL:

Je zit vol zelfvertrouwen, alles wat jij wilt doen, maak je mogelijk.
Je weet wat je te doen hebt en staat altijd achter je keuzes.
Je hebt een duidelijke missie en weet waar je naartoe werkt.
Je doet wat je leuk vindt en geniet intens van elke dag.
Je straalt rust en vertrouwen uit en alles gaat precies goed in je leven.

Kortom, je straalt!

In deze online cursus leer je in 5 modules hoe jij in elkaar zit en wat jij nodig hebt om te gaat stralen. Zodat je zelfvertrouwen groeit, je meer vrijheid en rust ervaart en jezelf (weer) super leuk gaat vinden.

Na deze cursus:

  • kun je ergens mee beginnen: een dieet, sport, nieuwe baan, onderneming etc.
  • kun je laten zien wat je in huis hebt.
  • ga je eindelijk doen wat je leuk vindt.
  • durf je een nieuwe stap te nemen en er vol voor te gaan.
  • kun je duidelijke keuzes maken. 
  • weet je wanneer je voor jezelf moet kiezen.

Je weet dat er meer in je zit, dat je beter kan. Maar hoe?
Alle antwoorden op de vragen die je hebt, zitten in jou. Door deze cursus word je aan het graven gezet. Je gaat op zoek naar die antwoorden zodat je obstakels en belemmeringen uit de weg kunt ruimen en een nieuwe richting vrij maakt.

Kun jij wel een oppepper gebruiken omdat je er zelf niet uitkomt?
Heb je soms een liefdevolle schop onder je reet nodig?
Je mag echt gaan doen wat je diep van binnen wilt doen.
Besluit voor jezelf om ervoor te gaan.
Zeg “JA” tegen jezelf en gun jezelf dat leven waar je stiekem van droomt. 

Als je straalt…

…heb je zelfvertrouwen en zit je in een positieve flow.
…weet je wat je wilt en waar je voor staat.
…heb je focus en richting en weet de juiste keuzes te maken.
…doe je wat je leuk vindt en doe je precies wat je wilt.
…straalt je omgeving met je mee.
…weet je wat je nodig hebt en je leeft je leven op jou eigen voorwaarden.
…heb je de moed om de dingen te gaan doen die ervoor zorgen dat je verder groeit.
…leef je voluit en geniet je van elk moment.

Dit is jouw leven. Jij bepaalt. Je hebt zoveel keuzes die je onbewust en bewust al maakt. Het wordt tijd hier de regie over te nemen. Haal het beste in jezelf naar boven en laat jezelf stralen zoals alleen jij dat kunt!

De cursus bestaat uit 5 modules met elk een eigen thema-vraag die we gaan onderzoeken:


MODULE 1
.

Wat heb je nodig
om te stralen?

In deze module ga je onderzoeken hoe het staat met jouw zelfvertrouwen. Welke gedachten en overtuigingen zitten jou in de weg? Je leert hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen en hoe je mindset hierbij kan helpen.  


MODULE 2
.

Waarom wil je stralen?

In deze module ga je onderzoeken hoe het staat met je motivatie om te gaan stralen. Je leert jezelf beter kennen door het vaststellen van jou persoonlijke waarden. de dingen die voor jou het belangrijkste zijn in je leven.


MODULE 3
.

Waar ga je van stralen?

In deze module ga je onderzoeken wat je passie is. Wat vind je nu het allerleukste om te doen? Je leert hoe je beter om kunt gaan met je energie en hoe je dankbaar kunt zijn met de dingen die al goed gaan in je leven.


MODULE 4
.

Waarheen wil je stralen?

In deze module ga je dieper kijken naar de verschillende facetten in je leven. Je gaat aan de slag met de dromen en verlangens en je leert om je toekomst te visualiseren. Als je het kunt dromen, kun je het doen.


MODULE 5
.

Hoe ga je nu stralen?

Deze module gaat over doen. Datgene wat je nu te weten bent gekomen over jezelf, in de praktijk uitvoeren. Nu je weet welke richting je op wilt, mag je uit je comfortzone jezelf uitdagen. Je gaat in beweging komen en leert keuzes maken in de goede richting. 

GELUK IS JEZELF ZIJN

Niet nadenken over hoe jij je zou moeten gedragen. Je ok en goed genoeg voelen, precies zoals je bent. Het is zoiets simpels en toch soms een grote uitdaging.

Doen wat je leuk vindt

Als je weet wat je leuk vindt, zijn keuzes maken een stuk gemakkelijker. Het is duidelijk voor jezelf welke richting je op wilt. En op elk moment je koers aanpassen. Je geniet.

LAAT JEZELF STRALEN

Kies het pakket wat bij jou past en start met het creëren van jouw leven waarbij je straalt.

€97,-

shine light

€179,-

shine great

€249,-

shine awesome

Veelgestelde vragen

Als jij de teksten hebt geleden en het gevoel hebt dat het iets voor je kan zijn, dan is dit ook zo. De cursus gaat je heel veel inzichten geven. En met het SHINE GREAT pakket heb je optimale begeleiding en een stok achter de deur om eindelijk die veranderingen door te voeren die je zo graag wilt. Jij en alleen jij kunt bepalen of je hier iets meer wilt gaan doen. Het is jouw leven.

Als je deze cursus nu koopt, ontvang je de eerstvolgende maandag je eerste e-mail.
Later instromen is geen probleem. Als je 11 november begint, eindigt de cursus net voor kerst.

6 weken lang ontvang je op maandag, woensdag én vrijdag een mail in je mailbox. Met een korte tekst/ video en een aantal oefening. De cursus is opgebouwd uit 5 modules met een eigen thema. Zodat je stapje voor stapje jezelf beter leert kennen en wat jij kunt doen om meer te gaan stralen.

In elke mail die je ontvangt zitten oefeningen. Nadat je deze oefeningen hebt gemaakt, reply je de antwoorden terug naar mij. Je ontvangt van mij verdiepende vragen over je antwoorden. Zodat je nog meer leert over jezelf, nog meer uitgedaagd wordt en meer leert over hoe jij jezelf kunt laten stralen. Ook kan het zijn dat ik je een extra oefening of theorie toestuur die voor jou persoonlijk goed kan helpen. De verdiepende feedback is je stok achter de deur en extra motivatie om met de cursus aan de slag te gaan. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, je krijgt meteen iets terug. Hoe meer werk je er zelf van maakt, hoe meer ik je erover terug kan geven en hoe meer je eruit kunt halen. Hoe meer je kunt halen uit de cursus, uit jezelf, uit je leven 😉

De verdiepende feedback zit alleen bij het pakket ‘SHINE GREAT’ en ‘SHINE AWESOME’.

Bij het pakket ‘SHINE LIGHT’ maak je de oefeningen enkel voor jezelf en ga je zelf aan de slag.

Klik op één van de gele buttons “IK WIL STRALEN” en/of op één van de pakketten en doorloop het bestelproces. Betaal met iDeal of creditcard.

Deze cursus is niet voor jou als je wilt dat alles blijft zoals het nu is. Als je niet bereidt om jezelf uit te dagen, angsten aan te gaan en meer uit jezelf wilt halen. Deze cursus is ook niet voor jou als je geen commitment aan wilt gaan. Als je geen verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen leven. En tot slot is deze cursus ook niet voor jou als je alleen benieuwd bent wat er in de cursus naar voren komt. Als je niet aan de slag wilt gaan met jezelf. Als je de mooie dingen die je in je hebt, daar diep verstopt wilt laten zitten. Is dit allemaal niet op jou van toepassing? Dan spreek ik je graag snel!

Heb je een vraag die hier niet bij staat, mail me dan op info@lemontwist.nl.

Nadat je de cursus hebt gekocht, plannen we onze tweewekelijkse coachcalls in. De coachcalls worden altijd gehouden op maandag óf vrijdagochtend en duren maximaal 1 uur. Ik ben je persoonlijke coach en ondersteun je bij alle stappen die je doorloopt. Dit is super waardevol omdat je op deze manier echt aan de slag gaat en nog meer verdieping krijgt in de oefeningen. In totaal heb je dus 3 coachsessies met mij erbij. De coachcalls zijn alleen inbegrepen bij de pakketten “SHINE GREAT” en “SHINE AWESOME”.

In hoeverre mijn cursus anders is dan anderen cursussen, kan ik niet zeggen want ik heb niet veel andere cursussen gedaan. Alles wat mij heeft geholpen om mezelf te laten stralen heb in deze cursus gestopt. De oefeningen zijn aantrekkelijk en uitdagend

WAT ZEGGEN ANDEREN

"Ik heb 3 coachsessies gehad bij Renske als coach en ik was direct erg goed geholpen. Ik was eigenlijk verbaasd dat ik na 3 sessie al zoveel anders tegen dingen aan ben gaan kijken. Door de goede vragen heeft ze me echt aan het werk gezet en de goede richting op gekregen zodat ik nu zelf verder aan de slag kan."
carmen Buca
Student
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Hall Read
Designer
"Ik wilde kijken of coachen mij kon helpen omdat ik vaak het gevoel heb‘vast’ te zitten en omdat ik niet goed keuzes kan maken. Ik vond het fijne gesprekken, Renske stelt veel vragen waarbij ik soms toch even moet graven. Heel direct wat ikzelf heel fijn vind. Ik heb wel enkele dingetjes geleerd over mijzelf waar ik meer rekening mee moet houden. (zoals hoge verwachtingen hebben die ik dacht niet te hebben) Ook heb ik enkele handige ’tools’ gekregen die me verder helpen in te toekomst (zoals de bus met ‘Ikke’s). Deze dingen hebben mijn ogen geopend voor mezelf. Iets dat ik eigenlijk wel wist diep vanbinnen maar door er nu over te praten heb ik het pas door en kan ik er makkelijker op letten. Ik ben tevreden omdat we een goeie connectie hadden en ik dingen heb bijgeleerd."
Kelly
Fotografe
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Jillie Tempest
Developer

Ik ben Renske de Haas. Vrouw, moeder, afwijker en dromer. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en altijd positief op zoek naar uitdagingen.

Toen ik stopte met mijn kantoorbaan was dit vooral omdat ik al lange tijd voelde dat er meer in mij zat, maar  ik kreeg het er niet uit. Ik wist niet wat ik wilde doen, wat ik nou echt leuk vond. Tegelijkertijd vond ik heel veel dingen leuk, maar waar begin in dan mee? Ik leerde een hele belangrijke les: als je niet weet wat je wilt, wat je leuk vindt, ben je eigenlijk jezelf kwijt. Jezelf weer leren kennen, je mindset bijstellen en alle mooie schatten die je in je hebt tevoorschijn laten komen is wat je dan te doen hebt. Jij mag gezien worden zoals je bent. Verstop je niet langer maar kruip uit je schulp. In deze cursus zit alles wat ik heb geleerd en zoveel meer. Alle belangrijke info die ik uit boeken, trainingen, website en events heb gehaald.

In 5 stappen leer je te stralen door middel van inzicht en oefeningen over jezelf. Koop de cursus en ga stralen!