about lemontwist

creatieve optimist

Over Renske de Haas

Als creatieve optimist ben ik altijd opzoek naar de mooiheid in dingen en mensen.
Ik denk in oplossingen en wil het beste in mezelf, mijn ontwerpen en anderen naar boven halen. Met als resultaat: unieke ontwerpen van sieraden en kunstobjecten die inspireren. En klanten die creatiever én positiever in het leven staan.

RENSKE DE HAAS - DE WIJK

WHEN LIFE
GIVES YOU
LEMONS…

WAT LEMONTWIST DOET

oorbellen triangle bold d

A PIECE OF MIND

Met een open blik, kun je zoveel meer zien. Ik coach je om alle mooie schatten die je diep in je weggestopt hebt zitten, te vinden. Zodat je creatiever, positiever wordt en je eigen manier van leven ontwikkelt om er optimaal van de genieten en te stralen!

With an open and curious mind, you can see so much more! I help you to dive deep down inside you, to find all the beauty you hold within you. To be more creative and positive and create your own way of living to enjoying life and to shine!

A PIECE OF JEWELLERY

Handgemaakte zilveren sieraden geïnspireerd op abstracte vormen en geometrische design. Laat
jezelf stralen zoals jij alleen dat kunt, Hou je niet in want je bent geweldig! Je mag je laten zien.

Handmade silver jewellery that is inspired by abstract shapes and geometric designs. Let yourself shine the way you are able to shine. Never hold back, because you are awesome!

lemons in a name

A PIECE OF WOOD

Wandsculpturen van hout in de meest zoete kleuren. Breng meer kleur in je leven met deze kunst objecten aan de muur, geïnspireerd op vormen en design.

Wallsculptures of wood in the most sweet candy colors. Bring more color to your life with these art objects, inspirered by shapes and design.

REVIEWS JEWELLERY

“De handgemaakte, minimalistische, handmatige en unieke sieraden spraken mij erg aan. Wat ik zoek in een sieraad is iets unieks en natuurlijk moet het ontwerp mij aanspreken.

En ik vind het ook leuk als de sieraden, wat voor mij betekenen. De Adventure ring sprak mij erg aan. Niet alleen het ontwerp maar ook de beschrijving van de ring. Avontuur vind ik belangrijk. De oorbellen vond ik eigenlijk gewoon erg mooi. Wanneer ik mijn sieraden niet om heb, voelt dat direct kaal. Ik draag de sieraden dan ook elke dag. Ik vind het belangrijk dat mijn sieraden van echt zilver zijn, wegens allergie kan ik ook slecht tegen sieraden, die niet van zilver (of staal) zijn. Ik wil natuurlijk dat mijn sieraden lang mee gaan en dat ze mooi blijven. Kortom, ik vind de sieraden prachtig.

Ook het contact met Renske vond ik erg goed, de sieraden waren mooi verpakt en de persoonlijke noot maakte het extra leuk.”

Leslie Rutten
Koekange

“Ik heb bij Renske van Lemontwist oorbellen op maat laten maken. Ik wilde iets bijzonderders dat niet iedereen heeft.
Renske maakt mooie dingen. En ik vind het leuk wat ze online laat zien m.b.t. o.a. persoonlijke ontwikkeling.

Ik voel me mooier als ik mijn oorbellen draag. Ik hou van eenvoudige, maar krachtige vormen. Voor mij staat een sieraad symbool voor schoonheid en persoonlijke verzorging. De oorbellen die ik heb laten maken herinneren me eraan iets beter voor mezelf te zorgen. Of dat zou moeten iig. De driehoekjes voor bovenin mijn oor staan voor mij symbool voor een my inner rebel, haha! Niet dat het nou zó in het oog springt, maar het is meer een gevoel.

 Ik ga de deur niet uit zonder. Ik draag de hangende oorbellen dan ook elke dag. Ik vind ze prachtig!“

Marieke Blokland
www.bloknote.nl

“Hallo Renske,
Zojuist heb ik de ketting en de oorbellen ontvangen.
Het was een feestje om, na een super snelle levering (!), zo’n met zorg samengesteld pakketje open te maken. Een kaartje met een
persoonlijk woordje, mooi ingepakte doosjes en prachtige sieraden.. ik ga
LemonTwist zeker onthouden voor een volgende keer!

De ketting van Happy Circles krijg ik van mijn man, naar aanleiding van de geboorte van ons tweede kindje begin april. Ik vind de betekenis heel mooi en voor mij staan de ringen daarnaast symbool voor ons
zoontje (grote ring) en dochtertje (kleine ring).

Ik ben er heel blij mee!
Vriendelijke groeten,
Neiske Quicken
Herten