about lemontwist

creatieve optimist

Over Renske de Haas

Als creatieve optimist ben ik altijd opzoek naar de mooiheid in dingen en mensen.
Ik denk in oplossingen en wil het beste in mezelf, mijn ontwerpen en anderen naar boven halen. Met als resultaat handgemaakte zilveren sieraden en klanten die creatiever en positiever in het leven staan.

RENSKE DE HAAS - DE WIJK

WHEN LIFE
GIVES YOU
LEMONS…

WAT LEMONTWIST DOET

oorbellen triangle bold d

A PIECE OF MIND

Met een open blik, kun je zoveel meer zien. Ik coach je om alle mooie schatten die je diep in je weggestopt hebt zitten, te vinden. Zodat je creatiever, positiever wordt en je eigen manier van leven ontwikkelt op er optimaal van de genieten en te stralen!

With an open and curious mind, you can see so much more! I help you to dive deep down inside you, to find all the beauty you hold within you. To be more creative and positive and create your own way of living to enjoying life and to shine!

A PIECE OF JEWELLERY

Handgemaakte zilveren sieraden geïnspireerd op abstracte vormen en geometrische designd. Laat jezelf stralen zoals jij dat kunt, Hou je niet in want je bent geweldig!

Handmade silver jewellery that is inspired by abstract shapes and geometric designs. Let yourself shine the way you are able to shine. Never hold back, because you are awesome!

lemons in a name

VOOR DE AVONTURIERS VOOR CREATIEVE MINDSETTERS VOOR DE AWESOME SCHATZOEKERS

Edelsmid en Mental Coach. Twee verschillende vakken maar de missie is op beide vlakken hetzelfde: anderen inspireren en uitdagen om zichzelf meer te laten zien. Het creatieve en positieve naar boven te halen. Zodat je nog meer gaat stralen.

A PIECE OF JEWELLERY

Je vindt onder mijn label zilveren sieraden, met een strakke abstracte vorm met een mooie matte afwerking. Sieraden met een uniek design en tegelijkertijd heel draagbaar en voor elke dag. Ik werk met echt zilver afkomstig van Nederlandse leveranciers die het zilver recyclen. Ik vind het belangrijk dat sieraden lang meegaan. En dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de drager door de betekenis die erbij hoort.

A PIECE OF MIND

Voor de creative minds zijn er DIY pakketten om jouw creatieve brein uit te dagen en je te inspireren tot het creëren van mooie dingen. Jij bent creatief. Creatief zijn zit in je, je vindt het leuk om dingen te maken. Je zou er meer mee bezig willen zijn dan je nu doet. Wat houdt je tegen? Laten we dit samen onderzoeken. Ja het is wellicht eng. Je innerlijke criticus vindt er van alles van. Ik weet het, ik ben daar geweest en loopt er nog dikwijls tegenaan. De truc is om het te zien als een spel. Je kunt verliezen, je mag falen en kunt het gewoon nog een keer proberen.

Wil je een sieraad op maat laten maken? Een sieraad die jouw mooie eigenschappen naar voren laat komen?
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen als coach?

Stuur een mail naar info@lemontwist.nl ik hoor graag van je

REVIEWS JEWELLERY

“De handgemaakte, minimalistische, handmatige en unieke sieraden spraken mij erg aan. Wat ik zoek in een sieraad is iets unieks en natuurlijk moet het ontwerp mij aanspreken. En ik vind het ook leuk als de sieraden, wat voor mij betekenen. De Adventure ring sprak mij erg aan. Niet alleen het ontwerp maar ook de beschrijving van de ring. Avontuur vind ik belangrijk. De oorbellen vond ik eigenlijk gewoon erg mooi. Wanneer ik mijn sieraden niet om heb, voelt dat direct kaal. Ik draag de sieraden dan ook elke dag. Ik vind het belangrijk dat mijn sieraden van echt zilver zijn, wegens allergie kan ik ook slecht tegen sieraden, die niet van zilver (of staal) zijn. Ik wil natuurlijk dat mijn sieraden lang mee gaan en dat ze mooi blijven. Kortom, ik vind de sieraden prachtig. Ook het contact met Renske vond ik erg goed, de sieraden waren mooi verpakt en de persoonlijke noot maakte het extra leuk.”

Leslie Rutten
Koekange

“Ik heb bij Renske van Lemontwist oorbellen op maat laten maken. Ik wilde iets bijzonderders dat niet iedereen heeft. Renske maakt mooie dingen. En ik vind het leuk wat ze online laat zien m.b.t. o.a. persoonlijke ontwikkeling.  Ik draag alleen oorbellen en heel af en toe een ring. Ik voel me mooier als ik mijn oorbellen draag. Ik hou van eenvoudige, maar krachtige vormen. Voor mij staat een sieraad symbool voor schoonheid en persoonlijke verzorging. De oorbellen die ik heb laten maken herinneren me eraan iets beter voor mezelf te zorgen. Of dat zou moeten iig. De driehoekjes voor bovenin mijn oor staan voor mij symbool voor een my inner rebel, haha! Niet dat het nou zó in het oog springt, maar het is meer een gevoel. Ik ga de deur niet uit zonder. Ik draag de hangende oorbellen dan ook elke dag. Ik vind ze prachtig!“

Marieke Jongenelen
www.bloknote.nl