Privacyverklaring

We begrijpen dat je vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen.

Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Lemontwist. Je dient je ervan bewust te zijn dat Lemontwist niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan dit privacy beleid te accepteren.

Lemontwist respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en wij garanderen dat die informatie vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers die wij gebruiken. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Lemontwist gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
1. Als je een bestelling plaatst, hebben we minimaal je naam, e-mailadres en afleveradres nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren.
2. Met jou toestemming gebruiken wij je gegevens om je, middels een nieuwsbrief, te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je dit aan ons laten weten door je af te melden of door een e-mail te sturen naar info@lemontwist.nl.
3. Om het winkelen bij Lemontwist zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jou toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op.
4. In jouw Lemontwist account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers die wij gebruiken. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de beveiligde servers die wij gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Lemontwist maakt gebruik van analytics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers – geanonimiseerd – worden verwerkt tot grafieken en patronen die ons helpen om onze websites te verbeteren en te optimaliseren. Lemontwist is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het cookiegebruik van derden, zoals de verantwoordelijkheden van de websites waarnaar de bezoeker kan doorlinken of de bezoeker anderszins zal gebruiken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Lemontwist zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Beveiliging en kwaliteit van de informatie
Lemontwist streeft ernaar de kwaliteit, vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de persoonlijke informatie te bewaken. Wij gebruiken adequate technische-, en beheer procedures om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op een eerder moment aan ons is verstrekt. Je kunt hiervoor naar ons een verzoek sturen per e-mail: info@lemontwist.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, vragen wij om een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie je pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens aan wilt passen, of jezelf uit onze bestanden wil laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Hoe lang we gegevens bewaren
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Als er geen overeenkomst met je wordt aangegaan, worden je gegevens niet langer dan vijfentwintig jaar bewaard.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Vragen en feedback
Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, kun je contact met ons opnemen via info@lemontwist.nl. Wil je een klacht indienen naar aanleiding van ons privacy beleid dan kan dit bij de nationale Autoriteit persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Lemontwist
Brouwershof 4
5311 GM  Gameren
info@lemontwist.nl
+31 641451473