REVIEWS

“De handgemaakte, minimalistische, handmatige en unieke sieraden spraken mij erg aan. Wat ik zoek in een sieraad is iets unieks en natuurlijk moet het ontwerp mij aanspreken. En ik vind het ook leuk als de sieraden, wat voor mij betekenen. De Adventure ring sprak mij erg aan. Niet alleen het ontwerp maar ook de beschrijving van de ring. Avontuur vind ik belangrijk. De oorbellen vond ik eigenlijk gewoon erg mooi. Wanneer ik mijn sieraden niet om heb, voelt dat direct kaal. Ik draag de sieraden dan ook elke dag. Ik vind het belangrijk dat mijn sieraden van echt zilver zijn, wegens allergie kan ik ook slecht tegen sieraden, die niet van zilver (of staal) zijn. Ik wil natuurlijk dat mijn sieraden lang mee gaan en dat ze mooi blijven. Kortom, ik vind de sieraden prachtig. Ook het contact met Renske vond ik erg goed, de sieraden waren mooi verpakt en de persoonlijke noot maakte het extra leuk.”

Leslie Rutten
Koekange

“Ik heb bij Renske van Lemontwist oorbellen op maat laten maken. Ik wilde iets bijzonderders dat niet iedereen heeft. Renske maakt mooie dingen. En ik vind het leuk wat ze online laat zien m.b.t. o.a. persoonlijke ontwikkeling.  Ik draag alleen oorbellen en heel af en toe een ring. Ik voel me mooier als ik mijn oorbellen draag. Ik hou van eenvoudige, maar krachtige vormen. Voor mij staat een sieraad symbool voor schoonheid en persoonlijke verzorging. De oorbellen die ik heb laten maken herinneren me eraan iets beter voor mezelf te zorgen. Of dat zou moeten iig. De driehoekjes voor bovenin mijn oor staan voor mij symbool voor een my inner rebel, haha! Niet dat het nou zó in het oog springt, maar het is meer een gevoel. Ik ga de deur niet uit zonder. Ik draag de hangende oorbellen dan ook elke dag. Ik vind ze prachtig!“

Marieke Jongenelen
www.bloknote.nl

LEMONTWIST JEWELLERY

Over Renske de Haas

Ik ben Renske de Haas. Vrouw, moeder, afwijker en dromer. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en altijd positief op zoek naar uitdagingen.

Als edelsmid maak ik zilveren sieraden. Mijn ontwerpen zijn veelal abstract met een mooie matte afwerking.

Ik vind het een uitdaging om sieraden te maken met een uniek design en tegelijkertijd heel draagbaar en voor elke dag. Ik werk met echt zilver afkomstig van Nederlandse leveranciers die het zilver recyclen. Het is belangrijk voor mens en aarde dat sieraden je leven lang meegaan. Ze kunnen je herinneren aan een bepaalde tijd of gebeurtenis.