Ruilen en retourneren

Kan ik een product ruilen of retourneren?
Mocht je onverhoopt niet blij zijn met je aankoop, dan kan je het product binnen een periode van 14 dagen retour sturen. De retourzending dient z.s.m. en in ieder geval binnen 7 dagen te zijn aangemeld via info@lemontwist.nl
De product(en) moeten compleet en ongedragen zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Stuur hiervoor een e-mail naar info@ lemontwist.nl en geef duidelijk aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen.

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug. Het is raadzaam om bij duurdere producten het verzekerd te retourneren, want kapot retour geleverde producten worden niet vergoed.

Wat moet ik doen als een product beschadigd geleverd wordt?
Mocht er tijdens verzenden iets zijn gebeurd met je pakket en het product is kapot of beschadigd aangekomen, stuur ons dan even een mailtje met een foto van de schade en we gaan het direct voor je oplossen. Mail naar info@lemontwist.nl.