…WITH A PIECE OF PAPER
Creëer je favoriete leven met je eigen visionboard

Een tijdje geleden wist ik niet wat ik wilde. Ik vond heel veel dingen leuk, maar waar wil ik nou echt iets mee doen? Ik wist het niet! Ik wist niet wat ik eigenlijk leuk vond, waar ik goed in was en wat ik wilde doen. Door dit te gaan onderzoeken ben ik erachter gekomen. Ik ging nieuwsgierig op weg. Dingen die ik wilde, heb ik kunnen realiseren. Waar ik me op ging focussen, heb ik kunnen aantrekken. Ik heb met veel plezier kunnen bereiken wat ik wilde. Wat ik hierin heb geleerd, wil ik anderen ook leren!

let's bring some magic into your life

Tijdens de workshop CREATE YOUR LIFE kom je er op een creatieve manier achter wat je leuk vindt en wat je dromen zijn door het maken van je eigen visionboard. Door het maken van een visionboard worden je dromen duidelijk. Je maakt je dromen en doelen visueel. Visualiseren werkt. Als je veel met een bepaald onderwerp bezig bent, zie je het meer om je heen en trek je het automatisch aan. Door je mind te focussen op wat je leuk vindt, gaat het voor je werken.

DREAM IT
WISH IT
DO IT

Dromen zijn het begin voor het maken van waanzinnige plannen. Zonder je dromen verder te onderzoeken, blijft alles hetzelfde zoals het nu is. Wat voor moois je ook bedenkt in je hoofd, als je het daar laat, blijft alles hetzelfde zoals het nu is. En doe je wat je altijd al deed.
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk, ga voor een magnifiek leven!

It's time for someday
It's time for you

Visionboard workshop

Na een korte mindfulnes oefening, zoomen we in op de belangrijkste facetten in jouw leven. Je gaat creatief aan de slag met het maken van je eigen visionboard. Én je leert hoe je in de juiste mindset komt om je dromen en doelen werkelijkheid te maken. Boek nu deze gave workshop voor €29,50 per persoon. Dit is inclusief visionboard, Lemontwist notebook, koffie/thee, lekkers en gebruik van al het benodigde materiaal.

Organiseer zelf een workshop met een groep van minstens 8 personen!


Kies je dag en reserveer een plek via info@lemontwist.nl
Geef je naam, adres en de gewenste datum door.

CREATIVE LIFE maart 2020 > Lemontwist is erbij!Meld je aan een blijf op de hoogte van alle volgende workshops: