Agenda

210421-Renske-70

Elke eerste zondag van de maand:

Workshops in atelier Lemontwist, zie alle workshops hieronder!

 

20 t/m 22 oktober 2023:

Creative Life event

Lemontwist staat op deze toffe creatieve beurs.
Zodra de workshops bekend zijn, vind je deze hier.

Workshops in Zaltbommel

Zondag 2 april:

Workshop Maak een unieke kandelaar!

Zondag 4 juni:

Workshop Maak een unieke kandelaar!

Atelier Lemontwist is gevestigd in de mooie stad Zaltbommel. Super leuk om na de creatieve bezigheid dit leuke stadje te ontdekken. Met de workshops die ik aanbied breng ik graag inspiratie, kleur en vooral een creatieve boost in je leven!

Renske van Lemontwist is kunstenaar en coach. Ze maakt sculpturen en reliëfs van hout en coacht mensen met een creatieve insteek. Ze heeft gemerkt dat veel mensen graag creatief bezig zijn maar dit te weinig doen. We zijn vaak meer gericht op het resultaat en dat het goed moet zijn in plaats van op gewoon doen en hoe fijn dat is. Daarom geeft ze workshops voor een creatieve boost.

In atelier Lemontwist in Zaltbommel kun je bij Renske verschillende workshops doen. Bij de workshops is het resultaat niet het belangrijkste. Het gaat vooral om het bezig zijn met iets maken, niet nadenken en in die creatieve flow komen waarbij je de tijd vergeet. Al is het natuurlijk wel heel tof als je iets moois mee naar huis kunt nemen wat jij zelf hebt gemaakt! Dat is je beloning én herinnering om vaker creatief te zijn. Maak bijvoorbeeld van hout een reliëf kunstwerk, een aantal broches, kandelaars of schilder een bestaand schilderij over. Elke eerste zondag van de maand is het atelier geopend voor de workshops! 

Hoe werkt het? Klik op een datum naar keuze en bestel het aantal tickets. De workshop start om 10:30 uur en eindigt rond 12:30 uur.

Hieronder vind je alle workshops die worden gegeven in het atelier van Lemontwist in Zaltbommel

Schrijf je hieronder ↓ in voor de nieuwsbrief of volg @renske.lemontwist op instagram!